Recommendations

Projectmanager en Communicatieadviseur:

Marleen is iemand die snel tot de kern van de zaak komt. Dat werkt verhelderend en geeft ruimte om van daaruit efficiënt toe te werken naar het doel dat je wilt bereiken. Doordat haar aandacht oprecht is, ontstaat vrijwel direct de vertrouwde setting die nodig is om zaken open te kunnen bespreken. Een fijne gesprekspartner met kennis van zaken.Business Unit Manager:

Marleen is in staat om systematisch persoonlijke problemen, knelpunten en talenten te identificeren en deze dan stap voor stap te gaan benoemen, evalueren en uiteindelijk inzichtelijk te maken. Dit vergroot je zelfkennis en is van waarde voor de rest van je leven. Dit alles doet ze met haar talent om de juiste atmosfeer te scheppen en haar flexibele aanpak.Begeleider mensen met een beperking:

Met enthousiasme laat Marleen Bos door haar professionaliteit en juist ook haar persoonlijke betrokkenheid, je stap voor stap inzien welke nieuwe mogelijkheden en keuzes het beste bij je gaan passen als je toe bent aan een carrière switch. In een vertrouwde setting geeft Marleen daarbij ook tips hoe je deze nieuwe carrière vorm kunt geven. Marleen gebruikt bijvoorbeeld de ZelfKonfrontatieMethode (ZKM), hierdoor ontwikkel je meer zelfkennis en kan je zelfvertrouwen gaan groeien, zodat je ook daadwerkelijk de nieuwe uitdaging aan kunt gaan.


Owner KRB:

Marleen is in staat om in heel korte tijd impasses te doorbreken en met enthousiast elan een nieuwe richting in te slaan. Wisselt snel tussen persoonlijke aandacht en professioneel handelen, blijft ook tussentijds heel betrokken en is in staat om een nieuwe ruimte te creëren.
Juridisch specialist/adviseur:

Marleen heeft de gave om in een interview vriendelijk, maar beslist, de essentie van een onderwerp te duiden, boven water te halen en daarover helder te adviseren.
Project manager:

Marleen Bos hielp mij met haar eigenzinnige maar zeer doeltreffende coachingsstijl mijn burn-out te overwinnen. Keer op keer verbaasde ze mij met de ogenschijnlijk eenvoudige wijze waarop ze te werk ging. Marleen durft haar cliënt te sturen en praktische opdrachten te geven. Dit is precies wat een mens nodig heeft in een dergelijke situatie. Het werkte dusdanig effectief dat ik binnen een paar maanden weer volledig en met frisse energie aan de slag kon. Zowel preventief als bij een daadwerkelijke burn-out kan ik Marleen van harte aanbevelen

Privacy    |    Betalings Voorwaarden    |     Algemene Voorwaarden     |     Disclaimer     |      Webdesign    |     Mobiel Marleen Bos: 06 10661995